Loading...
Vuokraa liiketilaa 2021-02-18T12:49:39+03:00

TERVETULOA YRITTÄJÄKSI YLÖJÄRVEN LIIKEKULMIIN!

Toimivaa liike- ja toimistotilaa
Ylöjärven keskustassa!

Kasvava ja kehittyvä Ylöjärvi tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet menestyksekkäälle yritystoiminnalle. Vuosina 2007-2008 käyttöönotettu Ylöjärven Liikekulmat on monipuolisen kauppa- ja palvelutarjonnan keskus aivan Ylöjärven sydämessä, vilkkaan ja vireän Kuruntien varressa.

Toimivaa tilaa kaiken kokoisille

Liikekeskuksessa on tällä hetkellä toimitilaa 24 yritykselle yhteensä reilut 2200 neliömetriä. Voit tarkistaa vapaat liiketilat sekä tilojen pohjakuvat täältä. Huomaathan, että viimeisimmän tilavaraustilanteen kertoo Tommi Alanen.

Liikekeskus on toteutettu siten, että väliseiniä voidaan tarvittaessa kätevästi siirtää. Tilat siis elävät tarpeen ja kysynnän mukaan. Kerroksia Liikekulmissa on vain yksi, mikä takaa helpon saavutettavuuden myös varttuneille ja esimerkiksi lastenvaunujen kanssa liikkuville. Lähes kaikissa vuokratiloissa on oma wc ja valmius esim. pienen keittiön rakentamiseen.

Lataa Liikekulmat -esite

TOIMIVA LIIKEKESKUS ON PARAS PAIKKA YRITTÄÄ!

Alueellisesti tärkeä ja monipuolinen liike- ja palvelukeskittymä Ylöjärvellä.

Vakaa, kehittyvä ja erinomaisella paikalla sijaitseva Ylöjärven Liikekulmat -liikekeskus on erinomainen vaihtoehto omaa yritystoimintaa suunnittelevalle. Valmiita tiloja on monen kokoisia ja mittatilaustyönä räätälöiden sopiva löytyy varmasti. Ota yhteyttä ja kysy lisää – Ylöjärven Liikekulmat tarjoaa toimivaa tilaa matkan varrella! Kasvun ytimessä Ylöjärvellä!

 • kaksi yksikerroksista liike- ja
  toimistotaloa
 • eri kokoisia liiketiloja:
  alkaen 40m²
 • erinomainen sijainti
  vilkkaan Kuruntien varressa
 • tuntumassa muun muassa
  S-market, Alko ja uusi kirjasto